villkor

Köp Villkor

Beställning

Alla beställningar sker via denna butik på Internet. Så vi förbehåller oss rätten att logga ditt IP-nummer vid beställning. datacentral.se behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen .

Betalning

På datacentral.se kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den metod och leverans som passar dig när du kommer till kassan, innan du bekräftar köpetbeställningar av kunder under 18 år måste vara godkända i noteringsfältet i kassan av målsman med namn och telefon nummer i annat fall makuleras ordern

Kortbetalning:

Vi accepterar de vanligaste betalkorten t ex Visa, Master/Eurocard och American Express. Kortbetalningen sker över en säker uppkoppling med SSL-kryptering .

Faktura:

Betalning mot faktura med 14 dagars betalningsvillkor erbjuds i samarbete med klarna.

Delbetalning:

VI kan erbjuda dig möjligheten att delbetala ditt köp med Klarna delbetalning. Du väljer själv om du vill lägga delbetalning på 3,6 eller 12 månader

Fraktkostnad

Fraktkostnaden for lokal är 129 SEK och Internationell frakt med standardpris är 179 SEK.

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar detta mail.

Ångerrätt 


Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning . Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Datacentral om detta inom 14 dagar. Varan ska vara oöppnad och returneras till oss i originalskick. Varan ska vara i väsentligen oförändrat skick och köparen står för returfrakten. Fyll i returblanketten, lägg varan och blanketten i ett paket och skicka den till Datacentral, Stockholmsvägen 19, 76143 Norrtälje. Om inget ordereferens nummer står på returblanketten så kommer vi inte att kunna hantera returen. Då blir du betalningskyldig. 

Reklamation


En reklamation behöver du göra så fort du upptäcker en defekt på din vara, då kan vi så fort som möjligt åtgärda detta. Men tänk på att garantin gäller i 30 dagar. Vi behöver motta varan inom 30 dagar. Tänk på att varan ska vara oanvänd. Vi skickar endast en returfraktsedel vid reklamation. 

Det är viktigt att man skriver ordereferens numret och en felbeskrivning på returblanketten. Beskriv tydligt felet på varan, då är det lättare för reklamationsavdelningen att hitta felet på varan.  

Garanti

Butiken lämnar alltid 30 dagars garanti på utförda reparationer, observera att garanti för reparation endast omfattar utfört arbete.

Eventuella fel till följd av oaktsamt handlande eller nya defekter som inte rör utförd reparation omfattas ej av butikens garanti.

Om ni t.ex har gjort ett skärmbyte och sedan får problem med att er enhet är fuktskadad så täcker inte butikens garanti för skärmbytet er fuktskada.

Prisgaranti

 På datacentral.se strävar vi efter att ge dig de bästa priserna på alla produkterna du hittar hos oss.

För att ge en korrekt jämförelse skall priset vi matchar uppfylla dessa enkla krav innan du kontaktar oss:

  • Du måste kontakta oss angående prisgaranti före du gör din beställning
  • Produkten skall finnas i lager hos konkurrenten vi matchar
  • Det skall finnas dokumentation som påvisar priset du hittat
  • Prisgarantin gäller inte erbjudanden som kräver medlemsskap eller någon form att betalning för att få tillgång till erbjudandet.

Vid inlämning på vår service gäller följande: *

*Datacentral ansvarar ej för förlust av lagrad kundunik information/data som kan försvinna ur telefonen vid reparation.

* Erforderlig backup bör ske på all data innan inlämning på service.

* Garanti på mobilen försvinner vid ändringar i telefonens programvara.

* Garanti kan EJ lämnas på reparationer av vätskeskadade mobila enheter.