WINDOWS

WINDOWS INSTALLATION & OMINSTALLATION

 

Har du länge funderat på att ominstallera eller uppgradera din dator
Det kan säkert finnas flera olika skäl som hindrar dig från att genomföra det.
Ofta kräver hårdvaran som t ex grafik-, ljud- eller nätverkskort produktspecifika drivrutiner som ej tillhandahålls/installeras av Windows.
Programinställningar för t ex Outlook Express , ICQ , MSN, favorit länkar eller mina dokument går förlorade vid nyinstallation.
Det är där vår erfarenhet och kunskaper kommer väl till pass. Inför varje ”ominstallation” skapar vi en säkerhetskopia på ditt nuvarande system som sparas på en CD eller DVD.
Efter en tillfredställande Windows installation skapar vi en bootbar återställnings CD. Den kommer väl till pass när dator börjar krångla igen.
Behovsanalys, rekommendation av Windows och andra program.

 

WINDOWS UPPDATERING & DATOR OPTIMERING

 

Har Du tröttnat på att din dator med tiden blivit så pass långsam att Du hinner fika mellan vissa arbetsuppgifter?
När vi granskar din dators hårdvara tittar vi på alla komponenter som brukar påverka datorns prestanda.Om det finns möjligheter att uppdatera din dator så brukar vi titta på komponenter som ger ett prestandalyft till ett rimligt pris. Vårt andra steg i optimeringen är bl a att gå genom mjukvaran för att lokalisera flaskhalsar, exempelvis program som alltid är igång men som du inte har någon nytta av vanligtvis.

 DATOR UPPGRADERING & FELSÖKNING

 

Vill Du ha kompetent hjälp vid val av nya datadelar eller hela datorer? Känner Du dig osäker hur datakomponenter eller prylar ska installeras eller bytas ut?
Vi har kunskaper och verktyg för hantering av elektronikkomponenter. Det är lätt hänt att elektroniken förstörs av statisk urladning vid installation/montering av den. Viste Du att ibland kan Windows konstiga beteende härstamma från en defekt datadel och inte från programfel? Vi erbjuder kvalificerat hjälp och support runt datoruppgradering och felsökning.

 

Vi hittade inga produkter för ditt val.