Nätverk & Bredband

Här har vi samlat ihop allt som har med nätverk och internetuppkoppling att göra; nätverksanslutna datorer och skrivare, routers som binder samman flera datorer i ett datanätverk mm. Vi hjälper Dig med val, beställning och installation av en internetanslutning och annan nödvändig utrustning. Tillsammans förverkligar vi alla Era önskemål..

 

Kabelbaserade Nätverk

Vill Du att alla datorer ska ha internet trots en enda internetanslutning eller dela på en skrivare samt kunna komma åt information som finns på andra datorer i närheten utan att använda t ex disketter eller CD?
I samråd med Dig går vi genom Din befintliga utrustning och diskuterar vilka behov Du har. Därefter tar vi fram en lämplig plan för kabeldragning och anskaffning av nödvändig utrustning. Du får alltid en skiss/dokumentation av ditt ”nya nätverk” i både pappers- och elektroniskformat.

Trådlösa Nätverk

Önskar Du ta med Dig ditt data jobb till närmaste gräsmattan och samtidigt kunna surfa på internet, skriva ut eller ha tillgång till information från andra datorer? Vill Du ha lika funktionellt datornätverk som i Kabelbaserade Nätverk utan att dra kablage genom hela ditt hem eller företag?
Med denna lösning får du allt som i ett kabelbaserat nätverk plus den stora fördelen som rörelsefrihet för dig och din utrustning.

Bredbandsval och Anskaffning

Känner Du dig osäker på vad Du eller din firma ska ha för internetabonnemang?
Tillsammans med Dig tar vi fram den mest optimala pris/prestanda internet-abonnemanget.

Serverlösningar

Är ditt företag av behov att dela på information anställda emellan? Har Du tröttnat på att dokument ligger spridda över olika datorer?
Vi lyssnar på ditt företags behov, analyserar den befintliga datamiljön och i samråd med dataansvarige tar vi fram en lösning som kommer att förbättra arbetflöden och säkerheten för de anställda och företagets alla dokument.

Vi hittade inga produkter för ditt val.